2015 m. sausio 16 d., penktadienis

aš veikiu, veik ir tu

Visi yra puikūs finansininkai, kai reikia aptarti įžengimo į euro zoną pradžią, visi puikūs ekonomistai, nustatant naujos valiutos pasekmes mūsų valstybei. Net žmonės, visiškai neturintis išsilavinimo puikiai žino kuo žalingas šis Lietuvos žingsnis kelerių metų ekonominiam vystymuisi. Bjauru klausytis absurdiškų, neargumentuotų ir visiškai nelogiškų bei nepagrįstų žodžio kratinių, kuriuos žmonės vadina savo nuomone. Skųstis ir rodyti nepasitenkinimą gali visi, tačiau ar nuo to pakils valstybės ekonomika? Ar dėl to sumažės tokios  problemos kaip nedarbas, emigracija? Žmonės, prašydami paramos iš valstybės, pirmiausia pagalvokit ar esate to nusipelnę? Iš valstybės parama priklauso tik tam piliečiui, kuris kažką davė jai. Viskas sukasi ratu, tai grįžtamasis ryšys.

Dažnai susiduriu su ta problema, jog daugiausiai kalba žmonės, kurie nieko neveikia. Ir be apgailėtino skundimosi dabartine padėtimi, neturi kur išlieti savo jėgų. Kodėl mums toks svarbus valiutos pasikeitimas? Kur dingo tokios problemos kaip įvykiai Ukrainoje, teroro išpuoliai Prancūzijoje? Daugelis žmonių neserga svetimomis ligomis, tačiau tik laiko klausimas, kada mes, Lietuva, galime visu tuo susirgti. Tačiau gal visgi keičiant valiutą į rublį, būtų daugiau teigiamų atsiliepimų?

Mano mintys per daug padrikos, aš pikta ir nebegaliu klausytis žmonių, kupinų paniekos, agresijos, nepasitenkinimo ir blogos nuotaikos. Nejaugi taip sunku įsikalti į savo mažas galveles, jog niekas už mus padaryta nebus. Norint tobulinti, vystyti ir gerinti gyvenimą, reikia veikti.
AŠ VEIKIU, VEIK IR TU ! Dirbu, tobulėju ir stengiuosi būti ateitimi.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą